ready cake


ready cake untuk anda pilih.... tapi kalau nak in advance, boleh order... so kita boleh custome kan warna dan saiz..

ready cake ada banyak jenis dan design ... anda cume perlu walk in atau order online. sila monitor instagram kita untuk updates. kalau tak dalam tu jangan kalut jangan ribut.... kita tetap boleh buat utk anda dengan harga yang sama. kalau tambah feature lebih2 baru ada extra caj.

untuk yang tak berkesempatan nak datang amik, anda boleh menggunakan khidmat runner, kami boleh recomendkan khidmat runner yang dah biasa buat dengan kami... payment sama ada direct atau melalui kami.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kami juga membekalkan pelbagai jenis kek continental dan ready cake seperti kek sponge, chocolate cake, moist cake dll ... ready untuk anda decorate dengan harga yang berpatutan dan pastinya product muslim yang halal..., ini akan memudahkan biz anda tanpa perlu bersusah payah ke dapur menguli.
kami juga supply cupcake dan kek utk mana mana cafe (yang tgh booming ni - hipster & butik cafe) dan pelbagai agency yg memerlukan .. , kami supply di sekitar shah alam dan KL (certain area)
untuk kelas bakery sama ada grouping atau personnal, anda boleh berhubung dengan kami.

call for more info
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
016 2612 470| 03 55 10 10 13
atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)


Powered by Blogger.